Novinky

Změna v představenstvu v CSI Leasing

21.06.2018

ST. LOUIS (21. června 2018) – Po 34 letech služeb v CSI, Bill Gillula odešel do důchodu ze své pozice předsedy představenstva skupiny CSI Leasing, Inc. Gillula začal svojí kariéru v Mark Twain Bank v St. Louis, kde následně povýšil až na pozici hlavního finančního ředitele banky a byl prezidentem Mark Twain Leasing Company. Do CSI nastoupil jako CFO v r. 1984 a následně zastával pozice provozního ředitele, prezidenta, CEO, a potom se stal předsedou představenstva v r. 2016.

Současný CEO, Steve Hamilton, řekl, “Billův vztah s CSI se datuje do 70-tých let, kdy v začátcích jako bankéř poskytl první půjčku společnosti.  Když přišel do CSI jako CFO, zakládal strategie a postupy, které pomáhaly společnosti výhodně růst z přibližně 30 zaměstnanců v r. 1984 na více než 1,000 dnes, a stal se jedním z největších světových high-tech leasing specialistů, s působením ve více než 25 zemích.  Bez jeho významného vedení a názoru by jsme dnes nebyli v tak silné pozici.”

V r. 2015, Gillula pomáhal připravovat obchod, který vynesl CSI ze soukromé společnosti, kterou vlastnili převážně její zaměstnanci, na dceřinou společnost Tokyo Century Corporation, veřejně obchodovanou japonskou společnost.  Gillula řekl, “Jsem hrdý na to, že jsme schopní rozvíjet CSI na průmyslového lídra s mezinárodním rozměrem a že naši akcionáři, zaměstnanci, a zákazníci těží ze sloučení s velkou společností jakou je Tokyo Century. Jsem rád, že když odcházím z představenstva do důchodu, CSI si vychutnává svoje nejlepší léta vpřed se světlou budoucností.”

Tokyo Century oznámila, že Hamilton převezme pozici předsedy představenstva, ředitel Toshio Kitamura bude zastávat místopředsedu představenstva, a Fred O’Neal, provozní ředitel CSI se stane členem představenstva. Gillula s jeho odbornou znalostí zůstane k dispozíci v nové funkci na částečný úvazek jako senior konzultant pre CEO.